torstai 20. kesäkuuta 2013

Pantsun treeneistä kohti juhannusta... SHS mielessä.

Mahtavuutta!

Piia Pantsu kävi Salossa Anisiss valmentamassa tänään ja eilen. Piian treeniin on aina kiva mennä, saa huippuopastusta ilman armoa. Toki ei se vakivalmentajakaan juuri armonpaloja jakele.. ;) Mutta arvostus Piiaa kohtaan on suuri. Hänellä on osaamista ja hieno asenne työhönsä. Tällaiset tavisharrastajat saavat huomiota sekä oppeja siinä missä huipulla kilpailevatkin.

Eka päivä on perinteisesti hevosen ratsastamista avuille ja verryttelyä. Puomeja, pieniä esteitä jne teknisiä juttuja. Tokana päivänä, eli tänään, hypättiin rataa. Uli tuntui vähän väsyneeltä eilisen helteisen rääkin jälkeen, mutta kivastihan se sieltä heräsi ja jaksoi. Mentiin 120 tason aika vaikeaa rataa. Ykkönen super, kakkonen super, kolmonen ihan pirun super.. sitten ehdin ajatella että tämähän sujuu kuin tanssi.. ja nelonen hups, vitonen hups...... No siitähän sitten aloitettiin alusta ja mentiin rata läpi pari ongelmakohdan kanssa. Mutta läpi mentiin! Sen jälkeen hiottiin ja hiottiin niitä ongelmia kuntoon. En saanut tammaa reagoimaan tarpeeksi esteiden jälkeen, tultiin vähän huonoa laukkaa ja väleihin ei saatu haluttua tempoa. Siinä sählättiin sitä sun tätä - mutta tamma hyppää. Se hyppää! Se hyppää niin rehellisesti ja hyvin että en osaa ymmärtää. Sanoinkuvailemattoman upea hevonen. Mitä teen kun siitä aika jättää, ei sellaista löydä ikinä. Elämäni hevonen.

Nyt juhannuksen viettoon rauhallisissa merkeissä, odottaen että Salo Horse Show'n ilmoittautumisaika menee umpeen ja nähdään saldot! Kohta alkaa lopullinen rypistys kohti kisoja. Ht.netissä on keskustelua mm Salon karsinahinnoista (samat hinnat on käytännössä joka paikassa, osassa kalliimpaa jos ja kun yövytään useampia öitä..) - avaan tätä tässä vielä myöhemmin. Sitä miksi ne maksavat sen mitä ne maksavat sekä sitä miten niiden hintoja pitäis laskea. Siis se on selvää että niiden hintoja pitäisi saada alaspäin... nyt se ei onnistu. Mainittakoon että mm sähköpaikoista meillä Salossa tulee takkiin 1000€....... mutta en halua nostaa hintaa niistä.

Hyvää jussia kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti