tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ratsastusurheilun yhteenliittymä - hevosurheilufoorumi

Tässä hässäkän keskellä pitää purkaa aika-ajoin mielessä painavia ja pyöriviä juttuja. Ei muuten mutta pitää saada tilaa uusille asioille - tuntuu tuo kapasiteetti olevan varsin rajallista. ;)

Meillä on hevospiireissä mielettömästi aktiivisia hyviä tyyppejä, joilla on ideoita ja visioita siitä miten asioita tulisi kehittää. Siitä miten meidän tulisi toimia että saadaan entistä parempia tuloksia joka mittarilla aikaiseksi. Valtava voimavara valuu hukkaan, näin minä ainakin ajattelen. Nyt ei ole aidosti työkaluja ja kanavia verkostoitua sekä keskustella kunnolla.

Pitäisikö alkaa järjestämään jotain "varjokokousta", "ratsastusfoorumia", "ideariiheä" tai ehkä Hevosurheilufoorumia puolueettomalta näkökulmalta. Ihmiset otetaan vastaan ihmisinä ja asiat asioina. Keskustelua sekä ideointia ilman tiettyä jäykkyyttä ja rajoitusta jota jotkin viralliset tahot/kokoukset tahtovat rajoittaa. Olisko mitään?



Muistakaapa nauttia elämästä hevosten kanssa. Ja ilman.

P.S Siirryn tästä kyllä kirjoittelemaan sinne lätkänkin puolelle jahka heinä- elokuu on ohi!

Parana ja Uliosa E ainakin nauttivat elämästään!




1 kommentti:

  1. Hyvä idea, mutta ikuinen pessimisti suhtautuu hieman skeptisesti siihen, että ideariihi toimisi. Onko meistä ratsastajista siihen, että uskaltaisimme avoimesti kertoa mielipiteitämme ja villejäkin ehdotuksia ilman, että joku olisi heti tyrmäämässä?

    VastaaPoista