perjantai 23. marraskuuta 2012

Hevosen tarkoitus?



Fakta: hevosurheilu- ja harrastus on jumalattoman kallista Suomessa. Hevosen ylläpito 300-600€/kk tai enemmän, lisäksi valmennukset, ell-kulut, kengitykset, rehut ja muu eläimen hyvinvointi. Todelliset kustannukset 500-1000€kk. Ei hemmetti, ei järkeä, tiedetään. Mutta joku henkireikä ja harrastus ihmisellä tulee ja saa (pitää) mielestäni olla. Ei ole parempaa terapiakaveria, ystävää, kuin hevonen. Unohtamatta tallilla hääriviä ihmisiä. Huonon ja synkän päivän päätteeksi ensin kotiin iloisten koirien luo, sieltä tallille katsomaan (aina ei niin iloista mutta ah niin rakasta) tamma. Ei voi olla enää murheita tai huonoa mieltä. Ainakaan jos elämä menee Strömssöläisittäin. ;) Toki huoli ja murhe kuuluu hevosten kanssa harrastamiseen, mutta pointtini on varmaan selvä kaikille asianosaisille ainakin.

Kun puhutaan noista kuluista aina tallilla voidaan vitsailla että mitä järkeä tässä on, miettikkää mitä tällä rahalla voisi tehdä. 

Niin, mitä sillä lopulta voisi tehdä? 

Tai mitä itse tekisit kun tulet kotiin työpäivän jälkeen? 

Kuka pystyisi jäämään sohvalle odottamaan että tulee ilta ja että ”pääsee” nukkumaan. Odottamaan sitä seuraavaa aamuherätystä. Olisiko elämällä tarkoitusta. Joo, onko sitä nytkään, mutta the big picture – olen aina peeaa enkä siitä rahasta varmasti tulisi sen onnellisemmaksi. Itse ainakin olen onnellinen nyt, tässä, tämän kanssa mitä mulla nyt on.

Voisi sen rahan kai huonomminkin käyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti